lentilka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je koniec...a ja sa nedokážem spamätať....!

už som na to naozaj biedne...môj žalúdok odmieta akúkoľvek stravu...psychicky som na bode mrazu...úplne zničená... rozišli sme sa s Erikom...boli sme soplu 3 a pol roka a boli sme zasnúbení...mali sme toľko plánov a teraz? Nič! Nieje to ani týždeň a už isto bol s jednou čupkou...moja intuícia ma nikdy neklame...och ja nevládzem...ako mohol...ako mohol tak veľmi klamať po tie roky...brať si úvera...klamať že má tú najzákernejšiu chorobu....a teraz tak veľmi rýchlo zabudne! Ako mohol? Viem..bolo to divné medzi nami, len sme po sebe vrčali a hádali sa ale na druhej strane mal náš vzťah aj pekné stránky....a ja ho po tom všetko stále tak neskutočne milujem...nedokážem sa zobudiť je to horšie ako nočná mora...každý deň je utrpenie...čo ak naozaj s ňou bol vonku? Ja viem že ked už niesme spolu že si môže robiť čo chce ale predsa ako môže tak rýchlo ísť s nejakou čupkou, ktorá sa mi vysmieva von? Normálne dal status že dnes bol nadherný večer! Mám pocit že bol s ňou no mne povedal že nádherný bol pre to lebo konečne dostal od vedúceho love ale ja mu neverím...ona dala že sa jej to páči...isto s ňou bol...a ja to nezvládam! Zrútil sa mi celý svet...neostalo nič len prázdna diera ktorá sa každou minútou zväčšuje....neviem či mu dokážem veriť po tom všetkom ale na druhej strane tak veľmi ho milujem....ja neviem čo robiť!!!!!! Som v úplných koncoch....

moje sny | stály odkaz

Komentáre

  1. A čo je tá ONA
    zač, že ti tak vadí, že je s ňou
    Má niečo, čo ty nemáš ?

    Najlepšie bude nezaoberať sa ním viac
    Veľakrát platí aký prišiel takú našiel

    publikované: 14.05.2011 14:57:24 | autor: lalalka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. cica,
    aj ty? jezkove voci..co vas nema dievcata takto vyvadzat?...tak bud si rozidena a nemas sa miesat do jeho veci s kym bol a kde a kedy alebo ste este stal;e spolu?! tak ale takym sposobom ti urcite zdupka...chlapovi nechaj vybeh..inac s tebou vybehne moja mila....majte rozum dievcata a uzivajte si zivota ci s chlapom alebo bez, s Erikom alebo bez Erika..svet na jednom cloveku nestoji a co to je za svet a zivot ak ano?! ...usmej sa, prestan jancit a chod si dakde zatancit..:)

    http://www.youtube.com/watch?v=EGikhmjTSZI
    publikované: 14.05.2011 18:29:28 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dievča zlaté
    tak to máte..stalo sa-čo stať sa malo..aj ked veľa síl ťa to stálo.zostalo ti veľa..on ti vzal málo..len ty to nevidíš-bo nechceš vidieť realitu skutku..a plačeš v kútku-nad mliekom rozliatym..no to nezmení sa tým..a tak stačí málo:
    neopakovať si :prečo sa to stalo?..že nemôžem bez neho žiť!..
    a hovoriť si:
    ja zaslúžim si šťastná byť a nový princ príde..a lepší ako tamten bude.. :-))
    viera
    zmena myšlienok
    a budú nové rána-dni..
    neživ to..zabudni..
    si silný človek..nezlomí ťa čokoľvek. :-)
    publikované: 14.05.2011 20:16:13 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. dáma
    si musí zachovať nadhľad, vyplakať sa v kúte, bez svedkov, možno pobudnúť a ožrať sa s priateľkou, ale prípadný rozchod niesť hrdo, s hlavou hore, lebo to ho bude srať potom najviac!... keď budeš robiť scény, pošteklíš jeho ego a bude na koni, keď s úsmevom poviaš: Bolo to s tebou krásne, ale maj sa!.. budeš nezabunuteľná... takže šup pred zrkadlo a nacvičovať!... a zapamätaj si: Usmievaj sa! Nezlepší ti to síce náladu, ale koľko ľudí s tým naserieš!
    publikované: 14.05.2011 20:19:17 | autor: matahari (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. matahari
    akoby si z mojej hlavy
    vyčítala myšlienky
    dobré
    tak je to dobre
    úsmevom nasrať závistlivcov a neprajníkov-súhlas-máš môj priateľský hlas..
    svet nemá slzy rád..ešte ťa vysmeje..
    tak-tak
    publikované: 14.05.2011 20:37:04 | autor: radosť (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. rozisli ste
    sa,zivot ide dalej.to uz neni tvoj problem s kym chodi von a travi nadherne vecery.ty sa staraj o to,aby aj tvoje dni a vecery boli nadherne.a bez neho a vzajomneho vrcania...myslis,ze by ti bolo dobre,keby ti furt klamal?zbavila si sa toho,bud rada,tes sa!:-)
    publikované: 14.05.2011 22:30:09 | autor: bonnie (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014