lentilka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pretečený pohár....

Zase som napísla Marekovi, povedal že sa mám viacej snažiť....ale má to význam? ked ja mu volám, píšem a on len odpovedá??? ved sa cítim ako vťorka obecná... Erik dneska so mnou vydržal dve a pol hodiny v meste! rekord! Býva to maximálne tak hodku a pol. Pýtala som sa ho kedy ideme pozrieť ten náš" budúci byť". Vraj tam bude zajtra volať, ale že to by sme sa tam mali hned nasťahovať. Videla som ako si vymýšla rozprávky a ked som sa ho opýtala že v čom je problém tak bol ticho...pýtam sa" vieš si predstaviť život so mnou? Že prídeš z práce a som tam ja s mojou cickou?" Zasmial sa že hej...z čoho vyplíva, že ešte nechce byť samostatný...niečo ho trápi...nezvládam vzťah kde sa mu nedá veriť ale mám ho rada a som na neho zvyknutá. komu budem ráno volávať? Komu pošlem smsku na dobrú noc? Áno viem, príde iný ale čo to prázdno medzi tým? A čo urobí on? Bude schválne ukazovať aký je on super? Bude sa flákať s čupkámi len aby si niečo dokázal a mne ublížil? Ak sa rozídeme zvládnem toto?Cítim, že zase niečo mimo mňa rieši....a bojím sa že to je pravda...ale potom už nebudem hlúpo odpúštať...potom už jednoduche môj pohár pretečie...

moje sny | stály odkaz

Komentáre

  1. V čom
    sa máš viacej snažiť ? Nie je ten Marek jeden z tých menej rozhodných ?
    Vždy som pozorovala s údivom, ako mnohé ženy dokážu plánovať a organizovat samy stretnutia, presťahovania, svadbu, dovolenku, dieťa a chlap je pri tom len ten, čo sa tam akosi naskytol.

    Ale viacmenej chápem, prečo sú veľakrát tak aktívne. Chlapi sa nechcú viazať a v 80 % sú do svadieb / spoločných bytov dobrovoľne-nasilu dotlačení.

    A neber si to osobne, Marek, Erik alebo niekto iný bude tiež podobný. Veľakrát vydatá žena za svoj vydaj vďačí hlavne sama sebe. Len o tom až tak nehovorí
    publikované: 26.04.2011 19:30:59 | autor: lorelei (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014