lentilka

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Prebudenie

Chcem sa zobudiť. Nie telom, ale mysľou. telom som hore, lebo môj milovaný kocúrik od rána behá po celom dome a mačí a vierka lebo chce ísť von. No dnes má smolu, pretože je tam škaredo. Nechcem aby prišiel domov celý špinavý. O chvíľu aj tak pôjdem do práce, takže bude pekne doma a môže sa hrať so svojími hračkami :) Mám pred sebou ďalší deň, z ktorého mi je nanič. Zajtra je piatok a Erik tu bude isto spať. Opäť celý víkend sa budem musieť pretvarovať a ovládať. Ešte pred dvomi mesiacmi som si vyžadovala od neho nežnosti a objatia, no teraz nemám chuť ani ku nemu ísť. Och prečo som taká hlúpa. Už si všimol že sa niečo deje. Vždy tvrdím, že nič. Ale má toto význam? Trápiť seba aj jeho? Na druhej strane om na mohol doteraz trápiť? Stále som sa len vtierala do jeho náručia a teraz ked mi to nechýba a nevyžadujem si to asi si všimol, že sa niečo deje. Možno ani tak nejde o Mareka, ide len o to, že nedokážem byť s človekom ktorý mi tak veľmi klamal. Odpustila som, no nedokážem zabudnúť a preto ma to stále užiera. Mám pre neho toľko otázok ktoré mi on odmieta odpovedať a ešte pri tom aj klame, že mi je zle. keď ma miluje tak ako tvrdí, ako mi také veci môže robiť? nevlázdem sa ďalej pretvarovať. Doslova mi vyhovuje byť doma sama, bez neho. Už mi aj leze na nervy keď mi volá každú polhodinu. Snažím sa premôcť tieto pocity v sebe, ale nezvládam to. Začína to byť silnejšie. A silnejší mám pocit, že chcem byť pri Marekovi. Aspoň vidieť tie jeho oči. Dúfam, že zajtra ho stretnem. Túto noc sa mi o ňom znova zdalo. Zase som sa v tom sne s Marekom schovávala pred Erikom. Ja viem, že Marek má priateľku, ale ak je v tom vzťahu smutný tak ako ja v tom mojom, nemáme aj my nárok na oživenie? naši partery nám môžu stále zahýbať a my nie? Keby toto Marek čítal, možno by pochopil, čo pre mňa znamená. A kedy to čítal Erik, na mieste by som bola mrtva, štetka a všetky iné možné vybrané slová. Áno zase by som bola ja navine, ale to že on ma verejne ponižoval to nevadilo nikomu. A vlastne už mi je to jedno... uvidím, čo prinesie ďalší deň.

moje sny | stály odkaz

Komentáre

  1. Kocúr má háranie
    ak ho nemáš sterilizovaného, ženú ho von pudy. Taký kocúr milovaný je schopný v snahe dostať sa tam, kde chce aj okno rozbiť. Mám skúsenosť.
    Pravda, ak je sterilizovaný, chce sa len prevetrať a čerstvý vzduch nabrať do zásoby.

    Ale nie je mi jasné, prečo zotrvávaš s niekým, kto zahýba. Prečo mu neumožníš nech zostane tam, kde zahol ?
    publikované: 10.03.2011 13:21:28 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. re:
    no je sterilizovaný, takže sa ženie len na ten vzduch :D A ani ja sama neviem prečo zostávam v takom vzťahu..... on ma nikdy nepodviedol fyzicky, len písal... ako ich má rád a tak... potom mi vždy plakal a klamal...a ja sprostá verila že sa zmení...
    publikované: 10.03.2011 19:49:14 | autor: Ciciolina (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Ak vyhľadáva
    niečo iné, tak mu daj slobodu, nech nájde, čo hľadá. Veď ho hádam nechceš väzniť ? Však keď ho pokúša, nech pokus dokončí a nech si stojí za tým, čo chce
    Inak je to trochu infantilné
    publikované: 10.03.2011 20:34:12 | autor: Pippa (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014